Specialist in Web Design (P167)Prezentare generală

Daca eşti interesat de o carieră unde poţi să combini flerul creativ cu competenţele în domeniul tehnologiei atunci programul nostru de formare profesionala „Specialist în Web Design” ar putea fi alegerea perfecta pentru tine. Vei dobândi abilităţi esentiale privin software-ul standdard folosit în industrie, astfel încat vei putea obţine slujba mult visată într-o companie specializată în web design, sau in cadrul unei companii cu un departament creativ propriu.

Dupa finalizarea acestui program, vei putea să aplici pentru un job având incredere ca ai abilităţile necesare pentru a proiecta site-uri web, pentru a lucra cu coduri HTML şi ca eşti familiarizat cu Flash pentru toate tipurile de browser.

Acest program este format din cursuri dezvoltate de una din companiile noastre partenere ce crează tutoriale video online pentru studiu individual. Cursanti ce urmează acest program prin intermediul BPTC Pitman Training beneficiază în exclusivitate de acces la suport tehnic din partea echipei noastre tehnice devotate 24 de ore pe zi, 7 zile pe  saptamana, adica nu veţi fi nevoiti sa asteptaţi începerea programului.

 • Training flexibil, ce poate fi organizat în funcţie de angajamentele de la locul de munca si obligaţiile familiale;
 • Suport online 24/7, plus asistenţă suplimentară din partea consilierilor Pitman;
 •  Cele mai noi abilităţi căutate de angajatori

Dacă eşti o persoană creativă şi ai ochiul format pentru design şi o pasiune pentru tehnologie, programul „Specialist în Web Design” este alegerea perfectă. Lumea digitală oferă oportunităţi enorme astfel în timp ce companiile să continuă să îmbrăţişeze bogăţiile noilor tehnologii disponibile. Acest post îţi va permite să îţi exprimi nu doar partea creativă, dar, deasemenea, îţi va permite să dobândeşti cunoştinţele tehnice necesare pentru a face lucrurile sa se întâmpleonline. Cu ajutorul programului nostru „Specialist in Web Design” abilităţile tale vor fi din ce în ce mai căutate aşa cum lumea noilor tehnologii continuă să crească.

Cursurile de bază pentru acest program sunt:

Web Site Design

Vei învăţa cum sa construieşti website-uri accesibile, interactive, site-uri uşor de avigat de către vizitatori. Vei învăţa concepte cheie despre aspectul, culoarea si planificarea site-ului. Vei explora modul de utilizare a programelor Photoshop, Fash si Expression Web, pentru a face site-urile sa prindă viaţă. Vei lucra cu HTML, XHTML, CSS si Div Tags. Deasemenea, vor introduse si noţiuni de JavaScript si Java

Dreamweaver

Vei învăţa caracteristicile şi funcţiile Dreamweaver, inclusiv cum să imporţi direct un fişier FLV in Dreamweaver si cum sa integrezi o interfaţă aleasă pentru un anumit player. Vei testa paginile în Adobe BrowserLab în browsere si sisteme de operare multiple. Veţi crea pagini web standardizate cu pagini de pornire actualizate pe bază de CSS

SAU WordPress pentru Afaceri

WordPress este recunoscut pe plan internaţional ca fiind una din cele mai populare instrumente de blogging online folosite de milioane de utilizatori zilnic. WordPress a evoluat foarte mult si acum este folosit la scară larga ca un sistem complet de management al conţinutului unde poate fi proiectat, construit si creat un site web profesional. Cursul nostru online „WordPress pentru Afaceri”  este conceput special pentru cei care doresc sa creeze un website orientat catre afaceri. Pe parcursul cursului veţi învăţa mai multe despre WordPress si motivele pentru care acesta este un instrument excelent pentru a vă ajuta sa creaţi un website pentru afaceri.

Photoshop

Acest curs este ideal pentru fotografi, graficieni şi designeri web si este considerat a fi aplicaţia standard în domeniu la nivel mondial, aplicaţie ce ofera cele mai bogate, fiabile instrumente de editare si compunere disponibile. Prin urmare, a deveni expert în Photoshop este una din aptitudinile extrem de căutate în ziua de azi.

Elemente Fundamentale de HTML sau Introducere in HTML

Vei aborda subiecte cum ar fi editoare HTML și proiectarea unui website, crearea unui fișier HTML; tag-uri “head”, “title” si “body”, vei continua cu încorporarea de imagini și înțelegerea hyperlink-urilor, crearea de tabele și adăugarea de “borders” urmate de optimizarea motoarelor de căutare și publicarea site-ului tau.

HTML 5

HTML 5 te învaţă cea mai noua sintaxă si care sunt principiile de baza din spatele celor mai noi caracteristici ale HTML 5. Epertul nostru explica cum sunt folosite cele 5 tag-uri si atribute HTML 5 sa formateze conţinutul şi să adauge fişiere multimedia paginii tale web. Invaţă să foloseşti tag-urile “audio” şi “video” pentru a încorpora fişiere audio şi video direct în paginile tale web. Lucrează cu noul tag “canvas” si ofera vizitatorilor tăi posibilitatea de a desena direct pe pagina ta.

Optionale Recomandate – alege DOUA:

Îţi recomandăm urmatoarele opţionale pentru acest program de formare. Pot fi alese şi cursuri alternative. Te rugam să discuţi optiunile cu consilierul tau.

 • SEO pentru Afaceri;
 • Abilităţi de Prezentare;
 • Abilităţi de Eficientizare a Şedinţelor;
 • HTML 5;
 • Elemente Fundamentale de Management al Proiectelor;
 • Blogging pentru Afaceri;
 • Fireworks

Durata

Durata estimată pentru programul de formare profesională “Specialist in Web Design” este:

 • 7 săptămâni full-time* (170 de ore program flexibil)

* estimarea full-time este bazată pe 20-30 de ore pe săptămână

Detaliile cursului
Numele cursului: Web Design Specialist Diploma (P167)
Codul: P167
Durata: 170 ore
Locația: BPTC București
Preț: 1101.96 EURO

Pentru cine cumperi cursul:

Pentru mine
Pentru altcineva

Detalii student:

Adaugă in coș
Adaugă student
Aplică acum!
Solicită acum
Trimite
Sunt deja prieten