Diploma - Rețelele de Socializare în Afaceri (P214)

 

 

Prezentare Generală

Programul nostru de formare profesională Diploma - Rețelele de Socializare în Afaceri acoperă ariile cheie despre cum să utilizezi rețelele de socializare ca și instrumente în afaceri și te ajută să înțelegi cum să le transformi în strategii de marketing de zi cu zi. Se adresează tuturor celor interesați de marketing, organizări de evenimente, pentru asistenți personali care doresc să-și dezvolte cariera sau pentru proprietari de mici afaceri. Vei înțelege toate platformele cheie ale rețelelor de socializare și vei începe să le apreciezi beneficiile. Ca parte a acestui program de formare profesională, vei atinge tangențial și elemente de web design, mamagementul eficient al timpului și abilități de marketing, pentru a te asigura că faci un mare pas înainte în carieră. Este un program foarte diversificat și vei înțelege importanța stăpânirii tuturor elementelor cuprinse în el.

Scopuri și Obiective

Ca rezultat al absolvirii acestui program de formare profesională, vei deveni un fin cunoscător al statutului pe care rețelele de socializare îl au la momentul prezent în afaceri. Vei avea încredere în forțele proprii atunci când vine vorba de marketingul online. Fie că acesta face parte din rolul tău la locul de muncă, fie că este elementul principal al slujbei tale, niciodată nu a fost mai important ca acum să știi să comunici online. Acest program de formare profesională se asigură că ești la curent cu cele mai în vogă noi manifestări ale comunicării online.

Familiarizându-te cu platformele cele mai importante și în aceeași măsură împrospătându-ți abilitățile de comunicare, vei deveni mult mai încrezător în rezultatele de care ești capabil. Adaugă la abilitățile de comunicare online un bun management al evenimentelor și abilități de manageriare corectă a timpului, împreună cu câteva noțiuni de bază despre web design și nu vei mai putea fi oprit!

Durata

Diploma - Rețelele de Socializare în Afaceri poate fi obținută în aproximativ 4 săptămâni, pentru 109 de ore de studiu flexibil, dar poți alege să lucrezi pe secțiuni pentru moment, în ritmul tău propriu. Find online, îl poți întrerupe și relua în funcție de cum îți permite timpul.

Opțiuni de Studiu

Diploma - Rețelele de socializare în afaceri face parte din cursurile pentru învățământul la distanță, ce poate fi accesat online prin intermediul portalul nostru. Aceast lucru înseamnă că ai posibilitatea să alegi să studiezi astfel:

  • În centru nostru, cu instructorii noștri prietenoși, oricând gata să te ajute și să te ghideze acolo unde este nevoie.
  • De acasă sau la serviciu—cu asistență prin email sau telefon, în timpul orelor de lucru.
  • Într-o formulă mixtă—în centru nostru de predare, pentru modulele la care ai nevoie de ajutor și de-acasă sau de la serviciu, pentru cele pe care le parcurgi cu ușurință.

Atunci când te-ai hotărât că de acest program de formare profesională ai nevoie, tot ce trebuie să faci este să ne contactezi, iar noi vom organiza pentru tine o sesiune de introducere, prin care să-ți prezentăm sistemul și să-ți explicăm cum funcționează programul de training online. După aceea, poți învăța în ritmul propriu și la viteza ta, știind că punem la dispoziție tot suportul de care ai nevoie, oricând se dovedește necesar.

Detaliile cursului
Numele cursului: Social Media for Business Diploma (P214)
Codul: P214
Durata: 109 ore
Locația: BPTC București
Preț: 2508.71 EURO

Pentru cine cumperi cursul:

Pentru mine
Pentru altcineva

Detalii student:

Adaugă in coș
Adaugă student
Aplică acum!
Solicită acum
Trimite
Sunt deja prieten