Diploma - Tehnician de server suport cu calificare CompTIA (P308)

 

 

Prezentare Generală

Un tehnician de server suport oferă un serviciu specializat în dezvoltarea întreținerii, analizării și reparațiilor sistemelor de servere IT. Acest program de formare îți va oferi cunoștințele de bază necesare pentru a fi capabil să gestionezi cu încredere orice fel de cereri.

 Vei urma instruirea CompTIA Server+ online, careîți va explica metode de construire și întreținere pentru software și hardware pentru servere. De asemenea vei parcurge cursul de certificare CompTIA Network+ care te va învăța cum să administrezi și să întreții infrastructurile de bază ale rețelei. Acestea două, împreună cu programele opționale pe care vrei să le urmezi, îți asigură abilitățile necesare activării ca tehnician de server suport în industria IT.

  • Procesul de instruire este flexibil, putând fi adaptat la celelalte angajamente pe care le ai la serviciu sau acasa
  • Primești suport online 24/7, plus suport suplimentar din partea coordonatorilor BPTC

Obții abilitățile pe care le caută angajatorii și cunoștințele de care ai nevoie pentru a dobândi calificările pentru slujba pe care ți-o dorești

Cui ne adresam?

Dacă ai fler pentru IT și îți dorești să devii tehnician de server suport, vei avea nevoie de cunoștințe solide și se înțelegerea sistemelor de servere. Acesta este un program de formare excelent care îți oferă o privire detaliată asupra elementelor de finețe în suportul tehnic necesar serverelor și tot ceea ce acesta presupune.

Poate fi parcurs online, făcând învățarea ușoară și adaptată angajamentelor deja existente.

Durata

Diploma – Tehnician de server suport cu calificare CompTIA va dura aproximativ 132 ore (5 săptămâni full-time) pentru a fi parcurs, dar poți studia în intervale care ți se potrivesc.

Opțiuni de studiu

Diploma - Tehnician de server suport cu calificare CompTIA face parte din cursurile pentru învățământul la distanță, ce poate fi accesat online prin intermediul portalul nostru. Aceast lucru înseamnă că ai posibilitatea să alegi să studiezi pentru cursul Diploma de managerastfel:

  • În centru nostru, cu instructorii noștri prietenoși, oricând gata să te ajute și să te ghideze acolo unde este nevoie.
  • De acasă sau la serviciu—cu asistență prin email sau telefon, în timpul orelor de lucru.
  • Într-o formulă mixtă—în centru nostru de predare, pentru modulele la care ai nevoie de ajutor și de-acasă sau de la serviciu, pentru cele pe care le parcurgi cu ușurință.

Atunci când te-ai hotărât că de acest program de formare profesională ai nevoie, tot ce trebuie să faci este să ne contactezi, iar noi vom organiza pentru tine o sesiune de introducere, prin care să-ți prezentăm sistemul și să-ți explicăm cum funcționează programul de training online. După aceea, poți învăța în ritmul propriu și la viteza ta, știind că îți punem la dispoziție tot suportul de care ai nevoie, oricând se dovedește necesar.

Detaliile cursului
Numele cursului: Server Support Technician Diploma with CompTIA (P308)
Codul: P308
Durata: 132 ore
Locația: BPTC București
Preț: 820.54 EURO

Pentru cine cumperi cursul:

Pentru mine
Pentru altcineva

Detalii student:

Adaugă in coș
Adaugă student
Aplică acum!
Solicită acum
Trimite
Sunt deja prieten