Certificare Profesională în Marketing Digital (P517)

Informații generale

Utilizarea sporită a tehnologiilor digitale a creat o cerere globală pebtru talente în acest domeniu. În ciuda acestui fapt, pentru foarte multe persoane, abilitățile digitale relevante și actualizate continuă să fie un obstacol pentru a avea succes la locul de muncă. Cu o astfel de cerere, este esențial să aveți aptitudinile digitale potrivite și know-how-ul pentru a vă lansa cariera sau pentru a progresa/avansa la locul de muncă.

Acest curs este realizat în parteneriat cu Institutul de Marketing Digital, instituție ce concepe programe de formare profesională în domeniul educației digitale de talie mondială. Conținutul acestuia a fost validat de Syllabus Advisory Council, format din reprezentanții celor mai influente branduri digitale din lume, cum ar fi IBM și Google.  Consiliul lucreaza în strânsă legătură cu Institutul Digital de Marketing pentru a defini  lista competențelor digitale și modalitatea de abordare a lipsei acestora la nivel global. Acest lucru înseamnă că conținutul cursului este unul inovator  și îți oferă o oportunitate extraordinară de a te asigura că ești instruit conform celor mai solicitate nevoi și aptitudini digitale.

Pe parcursul acestui curs vei aprofunda subiectele de bază în marketingul digital. La finalul programului de formare profesională vei primi un certificat Pitman Training și ai opțiunea de a susține examinarea finală pentru validarea cunoștințele dobândite pe parcursul  programului.  În urma acestei examinări vei obține certificatul ‘Professional Diploma in Digital Marketing’ și vei fi pregătit să lucrezi într-un rol mai evoluat în domeniul  marketingului.

Scopuri și obiective

Indiferent că ești nou în domeniul marketingului digital sau înțelegi deja anumite concepte, această certificare profesioanlă  îți oferă posibilitatea de a îti îmbunătății abilitățile și de a îți spori oportunitățile de carieră în marketing digital.  

Vei  dobândi  cunoștințe aprofundate legate nu numai de teoria și strategia marketingului digital, dar și despre cum pot fi acestea puse în practică. Pe parcursul a zece module, ce pot fi studiate în ritmul tău, vei aborda o multitudine de subiecte, inclusiv SEO, PPC, E-mail Marketing,  Social Media Marketing, Analytics, strategie și multe altele.

Durata

Certificarea Profesională în Marketing Digital poate fi  studiată în aproximativ 2 săptămâni, bazat pe 35 de ore de studiu, program flexibil.  Pentru a susține examenul profesional Digital Marketing Institutes va trebui sa studiezi suplimentar aproximativ 30 de ore.

Opțiuni de studiu

Programul de formare profesională Certificare Profesională în Marketing Digital presupune cursuri ce pot fi accesate online, prin intermediul portalului nostru pentru studiu la distanță. Aceasta înseamnă că ai posibilitatea să alegi să studiezi Certificare Profesională în Marketing Digital:

  • În centru, cu coordonatorii noștri, oricând gata să te ajute și să te ghideze acolo unde este nevoie.
  • De acasă sau la serviciu—cu asistență prin email sau telefon, în timpul orelor de lucru.
  • Într-o formulă mixtă—in centrul nostru pentru modulele la care ai nevoie de ajutor și de-acasă sau de la serviciu, pentru cele pe care le parcurgi cu ușurință.

Atunci când te-ai hotărât că această calificare este potrivită pentru tine, tot ce trebuie să faci este să contactezi  BPTC iar noi vom organiza pentru tine o sesiune de inducție, prin care să-ți prezentăm sistemul și să-ți explicăm cum funcționează programul de training online. După aceea, poți învăța în ritmul propriu și la viteza ta, știind că ai la dispoziție tot suportul de care ai nevoie, oricând se dovedește necesar.

Detaliile cursului
Numele cursului: Professional Certification in Digital Marketing
Codul: P517
Durata: 35 ore
Locația: BPTC București
Preț: 1710.00 EURO

Pentru cine cumperi cursul:

Pentru mine
Pentru altcineva

Detalii student:

Adaugă in coș
Adaugă student
Aplică acum!
Solicită acum
Trimite
Sunt deja prieten