Diploma - Tehnician Rețele cu Certificare CompTIA (P166)Prezentare Generală

Programul nostru de formare profesională Diploma – Tehnician Rețele cu Certificare CompTIA este ideal pentru cei dintre voi care doresc să își ducă abilitățile în domeniul IT la nivelul următor și să devină administratori de rețea sau administratori de sistem.  Acest program intensiv îți va oferi abilități  tehnice avansate necesare pentru a lucra pentru o companie externă care furnizează servicii de IT sau pentru a lucra în departamentul IT al unei companii. Vei obține de asemenea abilitățile necesare pentru a obține certificarea Network+.

Vei învăța procedee practice care să te ajute să administrezi, întreții, depanezi, instalezi, operezi și configurezi infrasctructuri de bază ale rețelei.

După finalizarea acestui program vei putea să aplici pentru un loc de munca având încredere că ai abilitățile necesare pentru a oferi suport tehnic companilor și colegilor cu care lucrezi, în maniera cea mai profesionistă și în cel mai scurt timp.

Această certificare este formată din cursuri create de către una din companiile noastre partenere, care produce tutoriale video posibil de urmărit online, în ritmul propriu. Cursanții care aleg să se înscrie la aceste cursuri prin Pitman Training beneficiază în exclusivitate de acces la suport tehnic din partea echipei noastre tehnice devotate 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, adică nu te vei împotmoli niciodată si nu vei fi nevoit să aștepți începerea programului pentru a primi un răspuns.

 • Procesul de instruire este flexibil, putând fi adaptat la celelalte angajamente pe care le ai la serviciu sau acasă
 • Primești suport online 24/7, plus suport suplimentar din partea coordonatorilor BPTC
 • Obții abilitățile pe care le caută angajatorii și cunoștințele de care ai nevoie pentru a dobândi calificările pentru slujba pe care ți-o dorești

Mi se potrivește aceast program de formare profesională?

Programul nostru de formare profesională Diploma – Tehnician Rețele cu Certificare CompTIA este ideal dacă dorești să îți duci cunoștințele IT deja existente la un nou nivel. Te vei bucura să lucrezi într-un mediu foarte solicitant, oferind suport acolo unde este nevoie de el—asigurându-te sistemele de rețea rulează fără probleme. Oportunitățile de angajare în domeniul administrării de rețele  sunt foarte multe, căci mediul de afaceri este în continuă creștere și este dornic să facă uz de toate tehnologiile moderne de care poate dispune. Sucesul unei companii depinde de funcționarea fără breșe a rețelei IT. Așadar, dacă îți dorești un nou rol, în care abilitățile tare vor fi tot timpul la mare căutare, programul nostru de formare profesională Diploma – Tehnician Rețele cu Certificare CompTIAeste alegerea ideală pentru tine.

Pentru o discuție legată de abilitățile tale prezente și de aspirațiile tale pentru viitor, nu ezita să contactezi consilierii noștri astăzi.

Prezentare

 • Network + 

  Acest program de instruire pregătește cursanții să devină certificați* Network +. Cursanții CompTIA Network+ 2012 vor dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a administra, întreține, depana, instala, opera și configura infrasctructuri de bază ale rețelei, pentru a descrie tehnologiile rețelei și principii de bază în design.

 • Elemente fundamentale privind securitatea MTA

  Modulul este conceput să ofere cursanților explicații și înțelegerea conceptelor de bază în ceea ce privește securitatea. MTA este un nou program* de certificare conceput special de Microsoft pentru cursanții care intră în industria IT pentru prima dată. Programul validează cunoștințele de bază necesare pentru crearea și securizarea serverelor Microsoft Windows, a sistemelor de rețele de operare bazate pe Windows, Active Directory, managementul conturilor  și unelte de recuperare a sistemelor.

 • Administrarea serverelor MTA

  Modulul este conceput să ofere cursanților explicații și înțelegerea conceptelor fundamentale în ceea ce privește conceptele de administrare a serverelor. Acest curs pregătește cursanții pentru examenul Microsoft 98-365*. MTA este  o nouă acreditare de tip entry-level de la Microsoft, care validează cunoștințele fundamentale necesare pentru a face primii pași în construirea unei cariere solide în industria IT.

 • Abilități de comunicare pentru specialiștii IT

  Există o nevoie din ce în ce mai mare pe piața muncii de specialiști IT capabili să comunice eficient cu diferite categorii de utilizatori, care să fie pregătiți în același timp să își ajute organizația din care fac parte să implementeze și să managerieze nevoile tehnologice în continuă creștere și schimbare. Cursul de tehnici de comunicare pentru specialiștii IT te va ajuta să comunici eficient în timp ce manageriezi proiecte și oameni în interiorul industriei IT.

Opționale recomandate: alege unul

Recomandăm să alegi dintre următoarele opționale ca să-ți completezi materia cursului. De asemenea ai posibilitatea să alegi să studiezi și alte subiecte. Te încurajăm să discuți opțiunile pe care le ai cu coordonatorul tău de curs:

 • Management de proiect
 • Elemente fundamentale MTA Database Administrator
 • Elemente fundamentale  CompTIA Cloud

* Vă rugăm notați că examinările specifice furnizorului s-ar putea să fie nevoie să se organizeze separat.

Durata

Durata recomandată a programului nostru de formare profesională Diploma – Tehnician Rețele cu Certificare CompTIA:

 • 163 ore de studiu flexibil sau 7 săptămâni de studiu full-time*

*full-time se bazează pe aproximativ 20-30 ore de studiu pe saptămână

Detaliile cursului
Numele cursului: Network Support Technician Diploma with CompTIA (P166)
Codul: P166
Durata: 163 ore
Locația: BPTC București
Preț: 1064.22 EURO

Pentru cine cumperi cursul:

Pentru mine
Pentru altcineva

Detalii student:

Adaugă in coș
Adaugă student
Aplică acum!
Solicită acum
Trimite
Sunt deja prieten