Elemente Esentiale de Management

Spre obținerea unei calificări profesionale:  Nivelul 3 de calificare „Award in First Line Management”

Găzduit de către BucharestProfessionalTraining College, acesta este un curs de trei zile, acreditat de către Institutul Profesional de Management (CMI - în orig. Chartered Management Institute) din Marea Britanie și pus la dispoziție de către Exemplas Ltd, un centru CMI certificat și membru al grupului University of Hertfordshire. A fost conceput pentru  angajatorii care doresc să determine o îmbunătățire la nivel organizațional prin dezvoltarea aptitudinilor, abilităților și eficienței managerilor lor. Acest curs este ideal pentru cei care sunt pentru prima dată în poziția de manager sau care își doresc să își continue dezvoltarea abilităților lor manageriale, a cunoștințelor și a elementelor fundamentale comportamentale pentru a construi o echipă extrem de performantă și pentru a obține maximul de la fiecare membru al echipei. Acest curs va cuprinde:

Comunicare managerială

Vom studia cum să comunicăm persuasiv și vom trece în revistă regulile comunicării non-verbale. Prezentăm conceptul de comunicare ca și tranzacție(analiză tranzacțională) și vă vom îndruma cum să transmiteți laude și aprecieri și nu în ultimul rând să coordonați ședințe eficiente.

Gestionarea Timpului

Aici vom studia diferite modalități pe care manageri ar putea sau ar trebui să le pună în aplicare pentru a planifica și utiliza eficient timpul avut la dispoziție. Vom analiza angajați și situații care conduc la pierderea timpului, cum puteți preveni sau limita întreruperile și cum să decideți între ceea ce este important și ceea ce este urgent.

Delegare

Foarte simplu: De ce ar trebui să delegăm? Ce ar trebui să delegăm? Cum ar trebui să delegăm? Acest capitol vă va explica moduri de a vă salva timp din ziua dvs. de lucru prin delegarea unor sarcini celorlalți.

Plan de Dezvoltare Personală

Vom încheia prin evaluarea continuării studiului și a nevoilor de dezvoltare – cum veți dobândi abilități și cunoștințele de care aveți nevoie pentru a vă îndeplini atât obiectivele personale cât și cele ale organizației dvs.

Modele de lucru și luarea deciziei

Veți fi încurajat să reflectați asupra modului în care să echilibrați obiectivele  divergente și veti primi îndrumări cu privire la modul de focusare asupra zonelor de influență. De asemenea, vă vom prezenta cum să vă asigurați că este eficient modul luării deciziilor și cel al rezolvării problemelor.

Stabilirea Obiectivelor

Cum să stabiliți obiective‘SMART’ astfel încât acestea să fie utilizate pentru a defini și pentru a echilibra obiectivele individuale, ale echipei, departamentului și ale întregii organizației.

Gestionarea Performanței

Aici vom studia metodele de evaluare a performanței membrilor echipei dvs. și o gamă de instrumente pentru a rezolva nivelul scăzut de performanță.

Motivarea

Aici vom examina factorii dvs. motivaționali și non-motivaționali de la serviciu, cât și cei pentru fiecare membru al echipei dvs.

Gestionarea Părților Interesate

Vom studia ceea ce faceți pentru a veni în prezent în întâmpinarea nevoilor (de cele mai multe ori variate și contradictorii) ale clienților și părților interesante.

 

 

Detaliile cursului
Numele cursului: Management Essentials Leading to a professional qualification: the CMI Level 3 Award in First Line Management (C404)
Codul: C404
Durata: 50 ore
Locația: BPTC București
Preț: 960.00 EURO

Pentru cine cumperi cursul:

Pentru mine
Pentru altcineva

Detalii student:

Adaugă in coș
Adaugă student
Aplică acum!
Solicită acum
Trimite
Sunt deja prieten