Diploma - Tehnician Suport IT cu Certificare CompTIA (P165)Prezentare Generală

Tehnicienii IT dețin una dintre cele mai importante poziții în orice companie. Rolul tău va fi să te asiguri că toate computerele și sistemele aferente funcționează fără probleme și în mod eficient. Printre responsabilitățile tale poți număra rezolvarea apelurilor telefonice sau emailurilor de la persoane care au probleme cu computerele la locul de muncă. Așadar, dacă ești în cautarea unui loc de muncă unde să combini pasiunea pentru IT cu abilitățile de diagnoză și soluționare rapidă a problemelor, programul nostru de formare Tehnician IT cu calificare CompTIA este alegerea potrivită. Ca urmare a finalizării acestui curs, vei dobândi de asemenea abilitățile necesare obținerii certificării A+ prin CompTIA*.

Rolul unui  tehnician IT este vital în orice afacere iar abilitățile obținute în urma absolvirii cursului vor fi la mare căutare. Vei deveni un membru valoros al echipei din care faci parte, asigurându-te că toate datele sunt protejate și computerele funcționează fără probleme.

Această certificare este formată din cursuri create de către una din companiile noastre partenere, care produce tutoriale video posibil de urmărit online, în ritmul propriu. Cursanții care aleg să se înscrie la aceste cursuri prin Pitman Training beneficiază în exclusivitate de acces la suport tehnic din partea echipei noastre tehnice devotate 24 de ore pe zi, 7 zile pe  saptamana, adica nu te vei împotmoli niciodată și nu vei fi nevoit să astepţi începerea programului pentru a primi un răspuns.

 • Procesul de instruire este flexibil, putând fi adaptat la celelalte angajamente pe care le ai la serviciu sau acasă
 • Primești suport online 24/7, plus suport suplimentar din partea coordonatorilor BPTC
 • Obții abilitățile pe care le caută angajatorii și cunoștințele de care ai nevoie pentru a dobândi calificările pentru  jobul pe care ți-l dorești

Mi se potrivește această diplomă?

Programul de formare profesională Diploma - Tehnician IT cu Certificare CompTIA este ideală dacă îți dorești o poziție în departamentul IT al companiei la care lucrezi, într-un magazin care comercializează computere și componente sau dacă vrei să oferi depanare la domiciliu.

Vei învăța cum să instalezi, să repari, sa upgradezi și să faci mentenanță pentru PC-uri și sisteme de operare și să te asiguri că ai back up făcut pentru datele companiei sau clienților tăi în cel mai scurt timp cu putință.

Prezentare

Cursurile principale ale programului de formare sunt:

 • Cursul de certificare A+

  Vei învăța să instalezi, repari, upgradezi, optimizezi, depanezi și să asiguri mentenanță preventivă pentru computere  personale și sisteme de operare. Vei înțelege principiile implementării LAN-urilor și ale accesului la internet. Cursul de certificare A+de la CompTIA este o certificare nesponsorizată recunoscută internațional, care a fost aprobată și recunoscută de către producătorii și organizațiile din domeniul IT. Această serie de cursuri cuprinzătoare și adaptată la ritmul tău te va ajuta să înveți cum să lucrezi cu Windows 7, inclusiv opțiunile de instalare, upgrade, configurare UAC și Homegroups.

 • Tehnici de comunicare pentru specialiștii IT

  Există o nevoie din ce în ce mai mare pe piața muncii de specialiști IT capabili să comunice eficient cu diferite categorii de utilizatori, care să fie pregătiți în același timp să își ajute organizația să implementeze și să administreze nevoile tehnologice în continuă creștere și schimbare. Cursul Tehnici de Comunicare pentru Specialiștii IT te va ajuta să comunici eficient în timp ce manageriezi proiecte și oameni în interiorul industriei IT. Vei învăța ce presupun diversele forme de comunicare, începând cu înțelegerea teoriei și până la rezolvarea conflictelor și stilurile de prezentare, inclusiv scenarii care să-ți exemplifice cum comunicarea eficientă devine un avantaj cheie în mediul IT al zilei de astăzi.

 • Elemente fundamentale în managementul proiectelor

Opționale recomandate: alege două

Recomandăm alegerea unuia din următoarele opționale în completarea programului de formare. De asemenea ai posibilitatea să alegi să studiezi și cursuri. Te rugăm să discuți opțiunile pe care le ai cu coordonatorul tău de curs:

 • Elemente fundamentale MTA Database Administrator
 • Elemente fundamentale MTA Server Administration
 • Elemente fundamentale  MTA Networking
 • Elemente fundamentale  MTA Security 

Durata

Durata recomandată programului de formare profesională Diploma – Tehnician Suport IT cu Certificare CompTIA este de:

 • 205 ore de studiu flexibil sau 8 săptămâni de studiu full-time*

*full-time se bazează pe aproximativ 20-30 ore de studiu pe saptămână

Detaliile cursului
Numele cursului: IT Support Technician with CompTIA (P165)
Codul: P165
Durata: 205 ore
Locația: BPTC București
Preț: 1064.22 EURO

Pentru cine cumperi cursul:

Pentru mine
Pentru altcineva

Detalii student:

Adaugă in coș
Adaugă student
Aplică acum!
Solicită acum
Trimite
Sunt deja prieten