Diploma - Contabilitatea Primară, cu Calificarea AAT Nivelul 2 (P210)

 

 

Prezentare Generală

Programul nostru de formare profesională Diploma – Contabilitate Primară cu Calificare AAT Nivelul 2  este organizat pe o structură clasică și oferă calificări solide. Atunci când combini reputația solidă pe care o are Pitman Training în ceea ce privește calitatea calificărilor pe care le oferă cu parteneriatul pe care îl avem cu AAT, liderul în pregatirea profesională în domeniul contabilității, rezultatul nu poate fi decât calificarea ta într-un mod care va trece testul timpului. Cursul reprezintă o platformă solidă, fie că ești debutant în contabilitatea primară sau vrei să-ți perfecționezi cunoștiințele de contabilitate prin accesul la noi soft-uri și metode de lucru.

Un curs comprehensiv, împărțit în segmente cheie pe care să le parcurgi progresiv, programul de formare Diploma – Contabilitate Primară cu Calificare AAT Nivelul 2  combină abilități manuale cu metode de contabilitate computerizate și cunoștințe despre foile de calcul, totul într-un format foarte practic.

Ca parte a cursului, obții de asemenea acces la rețeaua AAT, prin legitimarea drept cursant AAT, prin care ești pus în legătură cu mii de alte persoane ce activează în domeniul financiar.

De asemenea vei avea șansa să obții abilități suport ca parte a acestui program, perfecționându-ți cunoștințele în Word, Outlook, Costuri și Prețuri, Introducerea Datelor,  Abilități de Comunicare sau  Legislația Afacerilor, pentru a-ți crește oportunitățile în carieră.

Scopuri și Obiective

Prin obținerea aceste calificări marca Pitman Training, te vei putea lăudași  cu Certificarea în Contabilitate AAT Nivelul 2, un standard internațional atractiv pentru angajatori în căutare de anumite abilități de la un potențial nou angajat. Angajatorii pot avea încredere în CV-urile care prezintă aceste certificări, căci vor ști că ai fost instruit la un nivel foarte înalt. Este esențial să fii instruit în concordanță cu cele mai recente soft-uri și metode de lucru, căci afacerile trebuie să lucreze la eficiență și productivitate maximă, iar sisteme software de genul Sage 50 Accounts sunt folosite în afaceri în lumea întreagă. Dovedind că ai fost instruit profesionist la toate nivelurile cheie, CV-ul tău va prezenta numai puncte forte.

Cui ne adresăm?

Programul de formare Diploma – Contabilitate Primară cu Calificare AAT Nivelul 2de la Pitman Training este potrivit pentru oricine este dornic să-și dezvolte abilitățile de lucru în contabilitatea și cu fișele de calcul, care vizează un post de contabil, fie ca angajat al unei firme sau oferind servicii de contabilitate pe cont propriu. Este de asemenea foarte recomandat patronilor de afaceri mici care vor să înțeleagă mai bine dinamica propriilor venituri și cheltuieli.

Durata

Poți obține certificarea pentru a o atașa la CV în numai 5 săptămâni* și să-ți faci CV-ul mai atractiv pentru următoarea dată când aplici pentru o slujbă (*estimare bazată pe 20-30 de ore de studiu pe săptămână). Cursul este împărțit în module iar opțiunile de metodă de studiu  pe care le ai sunt foarte flexibile, ceea ce-ți oferă posibilitatea să studiezi în ritm propriu.

Opțiuni  de Studiu

Programul de formare Diploma – Contabilitate Primară cu Calificare AAT Nivelul 2 este unul dintre cursurile noastre ce pot fi accesate online, prin intermediul portalului nostru pentru studiu la distanță. Aceast lucru înseamnă că ai posibilitatea să alegi să studiezi pentru certificarea Diploma – Contabilitate Primară cu Calificare AAT Nivelul 2 astfel:

  • În centru, cu instructorii noștri prietenoși, oricând gata să te ajute și să te ghideze acolo unde este nevoie.
  • De acasă sau la serviciu—cu asistență prin email sau telefon, în timpul orelor de lucru.
  • Într-o formulă mixtă— în centru nostru de predare, pentru modulele la care ai nevoie de ajutor și de-acasă sau de la serviciu, pentru cele pe care le parcurgi cu ușurință.

Atunci când te-ai hotărât că de acest curs ai nevoie, tot ce trebuie să faci este să contactezi  BPTC iar noi vom organiza pentru tine o sesiune de introducere, prin care să-ți prezentăm sistemul și să-ți explicăm cum funcționează programul de training online. După aceea, poți învăța în ritmul propriu și la viteza ta, știind că punem  la dispoziție tot suportul de care ai nevoie, oricând se dovedește necesar.

Detaliile cursului
Numele cursului: Foundation in Book-Keeping Diploma with AAT Level 2 Qualification (P210)
Codul: P210
Durata: 144 ore
Locația: BPTC București
Preț: 885.88 EURO

Pentru cine cumperi cursul:

Pentru mine
Pentru altcineva

Detalii student:

Adaugă in coș
Adaugă student
Aplică acum!
Solicită acum
Trimite
Sunt deja prieten