Diploma - Contabilitate Primară

(P148)Prezentare Generală

Orice afacere, indiferent de sectorul de activitate, are nevoie de contabili profesioniști care să se asigure ca fiecare tranzacție financiară este administrată și organizată la cel mai înalt nivel. Vei avea nevoie de un ochi format pentru detaliu și de abilitatea de a lucra sub presiune, pentru a te încadra în termene limită foarte stricte. Cu ajutorul programului nostru de formare, vei dobândi abilitățile de care e nevoie pentru a fi un asistent excelent în orice rol al departamentului de contabilitate. Abilitățile pe care le vei dobândi vor putea cu ușurință fi transferabile de la un domeniu de activitate la altul, de la un angajator la altul. De fapt, te vei putea bucura de o carieră lungă și de succes, căci abilitățile tale vor fi întotdeauna la mare căutare.

Programele noastre de formare vă oferă încrederea că vă aflați cu un pas mai aproape de slujba viselor voastre, de o promovare sau de o nouă carieră.

Mi se potrivește această diplomă?

Programul de formare Pitman Training Diploma - Contabilitate Primară acoperă tot ceea ce ai nevoie să știi pentru a avea o carieră de succes în contabilitate, incluzând:

  • Contabilitate primară
  • Sage 50 Accounts
  • Microsoft Excel

Dacă scopul tău este să lucrezi ca parte a departamentului de contabilitate într-o firmă mai mare, vei putea să strângi date, să verifici și să analizezi informațiile lor financiare. Dacă alegi să lucrezi într-o firmă mai mică, acest program de formare îți va da încrederea și cunoștințele necesare să te ocupi singur de departamentul contabil. Poți să aspiri de asemenea să oferi servicii de contabilitate pe cont propriu afacerilor mai mici, căci poți fi sigur că abilitățile dobândite odată cu absolvirea acestui program de formare îți vor permite să o faci. La finalizarea acestui curs, după parcurgerea testelor de simulare IAB, cursanții pot să dea examenul pentru nivelul 2 IAB în contabilitate primară. Ca și opțiuni, cursanții pot alege să dea examenul de certificare OCR în Contabilitate Nivelul 2 sau IAB Award în contabilitatea computerizată Nivelul 2. Cursanții care au obținut cu succes o certificare IAB, pot merge mai departe să studieze AAT la nivelul intermediar.

Dacă vrei să discuți despre abilitățile și aspirațiile tale viitoare, te rugăm să contactezi unul dintre coordonatorii noștri. Ei îți pot oferi de asemenea detalii despre întreaga listă de cursuri pe care le oferim pentru această specializare.

Prezentare

Diploma - Contabilitate Primară este format din 5 module obligatorii:

  • Contabilitate nivelul 2 modulul 1
  • Contabilitate nivelul 2 modulul 2
  • Contabilitate nivelul 2 modulul 3
  • Sage 50 Accounts
  • Microsoft Excel SAU Microsoft Excel Expert

La final, trebuie să alegi încă două cursuri opționale dintr-o listă de 11, în funcție de ce dorești să aprofundezi.

Durata

Timpul recomandat pentru parcurgerea acestei diplome este de:

  • 162 de ore de studiu flexibil sau 6 săptămâni de studiu full-time*

*full-time se bazează pe aproximativ 20-30 de ore de studiu pe săptămână

Detaliile cursului
Numele cursului: Book-keeping Diploma (P148)
Codul: P148
Durata: 162 ore
Locația: BPTC București
Preț: 1012.38 EURO

Pentru cine cumperi cursul:

Pentru mine
Pentru altcineva

Detalii student:

Adaugă in coș
Adaugă student
Aplică acum!
Solicită acum
Trimite
Sunt deja prieten