Diploma - Asistent Administrativ (P164)

 

 

Prezentare Generală

Un bun asistent administrativ este un sprijin vital în orice birou aglomerat. Va fi nevoie să stăpânești arta lucrului din proprie inițiativă, la termene limită strânse, la fel cum va fi nevoie să răspunzi prompt nevoilor solicitante ale colegilor superiori ierarhic. Cu ajutorul programului de formare Diploma – Asistent Administrativ vei beneficia de instruire de înaltă calitate, prin care nu vei obține doar abilități IT de excepție, dar vei învăța de asemenea cum să vorbești limba afacerilor.

Scopuri și obiective

Vei  învăța cum să stăpânești pachete software la mare căutare, cum este Microsoft Office, precum și cum să dobândești competențe în tehnoredctarea  computerizată și crearea documentației complexe. În plus, pentr a îți completa calificarea, vei avea opțiunea să adaugi un element la alegere, cum ar fi ajutor în a-ți realiza CV-ul, tehnici de intervievare, dezvoltarea vitezei de tastare și elemente esențiale de sănătate și siguranță în muncă.

Cui ne adresăm?

Dacă ești pe punctul de a-ți schimba cariera sau ești pregătit să pui piciorul pe prima treaptă a scării ascendente, calificarea de Asistent Administrativ este ruta ideală pe care să o urmezi ca să te asiguri că deții abilitățile pe care le caută angajatorii.

La finalizarea cu succes a acestei calificări, vei avea abilități de talie internațională care te vor recomanda în obținerea unei poziții de asistent administrativ.

Durata

Durata estimată de studiu pentru programul de formare profesională  Asistent Administrativ este de:

  • 142 de ore studiu flexibil sau 6 săptămâni de studiu full-time*

*full-time presupune aproximativ 20-30 de ore de studiu pe săptămână.

Opțiuni de studiu

Programul de formare profesională Diploma - Asistent Administrativ presupune cursuri ce pot fi accesate online, prin intermediul portalului nostru pentru studiu la distanță și cursuri pe care va trebui să le faceti in centrul nostru. Alte cursuri se pot dovedi oportune și pot fi alese în funcție de nevoile tale individuale. Aceasta înseamnă că ai posibilitatea să alegi să studiezi pentru calificarea de Asistent Administrativ :

  • În centru, cu coordonatorii noștri, oricând gata să te ajute și să te ghideze acolo unde este nevoie.
  • De acasă sau la serviciu—cu asistență prin email sau telefon, în timpul orelor de lucru.
  • Într-o formulă mixtă—in centrul nostru pentru modulele la care ai nevoie de ajutor și de-acasă sau de la serviciu, pentru cele pe care le parcurgi cu ușurință.

Atunci când te-ai hotărât că de această calificare ai nevoie, tot ce trebuie să faci este să contactezi  BPTC iar noi vom organiza pentru tine o sesiune de introducere, prin care să-ți prezentăm sistemul și să-ți explicăm cum funcționează programul de training online. După aceea, poți învăța în ritmul propriu și la viteza ta, știind că ai la dispoziție tot suportul de care ai nevoie, oricând se dovedește necesar.

Detaliile cursului
Numele cursului: Administrative Assistant Diploma (P164)
Codul: P164
Durata: 142 ore
Locația: BPTC București
Preț: 1164.25 EURO

Pentru cine cumperi cursul:

Pentru mine
Pentru altcineva

Detalii student:

Adaugă in coș
Adaugă student
Aplică acum!
Solicită acum
Trimite
Sunt deja prieten