Diploma - Tehnician Contabil, Calificare AAT Nivelul 2 (P201)

 

 

Prezentare Generală

Programul de formare profesională Diploma – Tehnician Contabil, Calificare AAT Nivelul 2 este foarte cuprinzător. El combină reputația excelentă pe care o are Pitman Training  în învățarea practică și cunoștințele de mare clasă în domeniu pe care le deține AAT, forul profesionist pentru contabilitate. Este un curs grozav pe care să-l urmezi, fie că ai absolvit deja un curs de contabilitate de bază sau nu—această calificare acoperă totul și te duce către nivelul următor.

Scopuri și Obiective

Un curs excelent pentru cei ce doresc să-și dezvolte o gamă comprehensivă de abilități în ceea ce privește contabilitatea manuală și cea computerizată, statele de platăși fișele de calcul, Programul de formare profesională Diploma – Tehnician Contabil, Calificare AAT Nivelul 2 te poziționează foarte bine pentru numeroase roluri de angajat în domeniul financiar.

Poți fi sigur că vei fi la curent cu ultimle noutăți  din domeniu, cum ar fi RTi și ce importanța acestuia pentru Payroll. Este o certificare foarte practică și valoroasă, prin care vei obține calificări foarte bine vazute, care cu siguranță îți vor face CV-ul foarte atractiv.

Ca parte a cursului, obții de asemenea acces la rețeaua AAT, prin legitimarea drept cursant AAT, ceea ce te va pune  în legătură cu mii de alte persoane ce activează în domeniul financiar.

Cui ne adresăm?

Programul de formare profesională Diploma – Tehnician Contabil, Calificare AAT Nivelul 2 se adresează tuturor celor ce doresc să-și dezvolte abilitățile în contabilitate și în întocmirea statelor de plată, pentru o poziție într-un departament financiar. De asemenea cursul oferă resurse valoroase asistenților contabili, patronilor de afaceri mici, contabililor, administratorilor fiscali și directorilor economici. Aceast program de formare te înarmează cu abilități de  nivel   ce iți oferă ”Avantajul Pitman”. Prin obținerea  Certificatului în Contabilitate AAT Nivelul 2 în urma absolvirii cu succes a cursului, vei avea un nivel recunoscut de cunoștințe, care se vor dovedi foarte benefice în afaceri. Fiind la curent cu cele mai recente metode de contabilitate computerizată, vei deveni un sprijin valoros pentru firmele mari, poți conduce departamentul contabil într-o firmă mai mică sau poți pur și simplu să-ți oferi serviciile, pe cont propriu, afacerilor locale—oportunitățile sunt nelimitate.

Durata

Poți obține certificarea pentru a o atașa la CV în numai 8 săptămâni* și să fi o treaptă mai sus pe scara profesională  (*estimare bazată pe 20-30 de ore de studiu pe săptămână). Cursul este împărțit în module iar opțiunile de metodă de studiu  pe care le ai sunt foarte flexibile, ceea ce-ți oferă posibilitatea să studiezi în ritm propriu, pentru a fi complet încrezător că stăpânești fiecare modul  înainte să faci trecerea la următorul.

Opțiuni de Studiu

Programul de formare profesională Pitman Training Diploma – Tehnician Contabil, Calificare AAT Nivelul 2  se poate studia în centru BPTC sau poate fi accesat online prin portalul nostru de învățământ la distanță. Aceast lucru înseamnă că ai posibilitatea să alegi să studiezi programul de formare profesională Pitman Training Diploma – Tehnician Contabil Plus, Calificare AAT Nivelul 2 astfel:

  • În centru nostru, cu instructorii noștri prietenoși, oricând gata să te ajute și să te ghideze acolo unde este nevoie.
  • De acasă sau la serviciu—cu asistență prin email sau telefon, în timpul orelor de lucru.

Atunci când ai decis să mergi mai departe cu acest curs, tot ce trebuie să faci este să contactezi  BPTC iar noi vom organiza pentru tine o sesiune de introducere, prin care să-ți prezentăm sistemul și să-ți explicăm cum funcționează programul de training online. După aceea, poți învăța în limitele tale de timp și în ritmul propriu, știind că îți punem la dispoziție tot suportul de care ai nevoie, oricând se dovedește necesar.

Detaliile cursului
Numele cursului: Accounting Technician Diploma with AAT Level 2 Qualfication (P201)
Codul: P201
Durata: 204 ore
Locația: BPTC București
Preț: 1474.20 EURO

Pentru cine cumperi cursul:

Pentru mine
Pentru altcineva

Detalii student:

Adaugă in coș
Adaugă student
Aplică acum!
Solicită acum
Trimite
Sunt deja prieten