Echipa BPTC - formare pentru afacerea ta

Echipa colegiul BPTC oferă o serie de oportunități și servicii de instruire pentru tine și echipa ta, acestea includ training individual personalizat pentru persoane fizice sau departamente, precum și sesiuni de formare pentru grupuri, un serviciu de recrutare gratuit și un suport de competențe pentru noii disponibilizaţi sau șomeri.

Investind în stagii și alte forme de formare a personalului poti adauga o valoare reală organizaţiei tale, îmbunătăţind menţinerea personalului, eficiența și productivitatea. Vezi detalii despre modul în care putem sprijini programul de ucenicie.

Tutorii şi personalul Colegiul BPTC sunt de înaltă calificare, profesionişti și dețin cele mai recente calificari recunoscute în aceste domenii astfel încât să puteți fi sigur că personalul tau va beneficia de cea mai bună metodă de formare și sprijin pe tot parcursul studiului.

Formarea Echipelor - Teambuilding

Compentențe individuale forte

Success Stories

"Chiar înainte de a fi luat diploma de Manager, noile aptitudini si competente dobandite in conducerea organizationala de catre administratorul nostru, au imbunatatit semnificativ eficienta organizatiei noastre precum si abilitatile de a servi eficient clientii nostri. Pur si simplu nu se poate subestima cat de important este in ziua de azi sa ai un manager de birou bine instruit" (Paul Nash, Director pe operatiuni)


Pentru a afla mai multe despre cum va putem ajuta sa va asigurati succesul
companiei dumneavoastra contactați-ne astăzi.

Sunt deja prieten