Servicii și Facilități

Sala de Lectura și Librăria

Sala de Lectură a Colegiului oferă un spațiu discret și liniștit unde te poți relaxa și poți citi ziarele zilei, sa citești in scop personal sau pentru cercetare, sau să lucrezi independent la una din mesele de lectură. Tuturor cursanților și delegaților le este pus la dispoziție WiFi gratuit și facilități de încărcare a dispozitivelor ICT.

Comandă toate cursurile și materialele de care ai nevoie, alege cele mai noi cărți lansate sau pur și simplu caută idei pentru următoarele cărți de citit în vacanță la o cafea de la librăria parteneră a Colegiului, Anthony Frost, deschisă șapte zile pe săptămână. Verifică ofertele speciale si reducerile sau ”BPTC Camus Flash Sales” care au loc în mod periodic pe www.anthonyfrost.ro.

Cafe Bar și Restaurante

Relaxează-te si bucură-te de o gamă largă de cafea proaspătă, ceai și gustări la Brit Barul din cadrul campusului, deschis de la 9 la 9 zilnic.

Pentru un mic dejun de afaceri, un prânz complet sau o cină post-training, cursanții BPTC și delegații se pot bucura de un serviciu exclusiv și personal în cadrul restaurantului partener Taverna Sârbului siutat lângă campusul din Tipografilor.

O altă alternativă ar fi sa te oprești pentru un prânz de afaceri sau pentru un Brunch de Duminică la Bistroul centrului spa.

Centru Spa și Sală de Fitness

BPTC este dedicat promovării unui stil de viață sănătos prin activități extracuricurale și diverse facilități. Oferte exclusiv și înscrieri prioritare la orele de fitness sunt disponibile cursanților full-time.

Le Club, situat în vecinătatea lacului Herăstrău dispune de gama larga de dotări pentru fitness inclusiv o piscină, terenuri de tenis și ore de cadrio.

Sunt deja prieten