Acreditare şi Recunoaştere

Toate calificările și programele de formare profesională BPTC sunt studii de formare profesională britanice recunoscute în mod oficial și sunt oferite în parteneriat de către BPTC și instituțiile oficiale de calificare sau organizațiile de formare profesională din Marea Britanie. Pentru mai multe informații legate de instituțiile partenere, vă rugăm să vizitați linkurile de mai jos.


Ce reprezintă BTEC UK?

  • BTEC sunt calificările de natură profesională britanice adecvate pentru o gamă variată de cursanți.
  • Sunt construite pentru a răspunde nevoilor angajatorilor și a permite accesul către învățământul universitar.
  • Ele oferă o abordare practică si realistă a procesului de învățare fără a sacrifica însă teoria esențială pentru un anumit domeniu.
  • Pot fi urmate alături sau în locul Bacalaureatului.
  • Sunt disponibile pentru o gamă largă de sectoare ale industriei, fiind dezvoltate și actualizate în mod continuu pentru a răspunde nevoilor angajatorilor și ale cursanților.

Pentru mai multe informații, va rugăm să consultați Ghidul Părintelui și al Elevului BTEC aici:
BTEC Parents Guide Feb 2014

Citeşte mai multe despre calificările BTEC oferite de către Bucharest College

Pitman Training UK
www.pitman-training.com

Impreună cu London School of Economics, Manchester Business School, University of Edinburgh Business School, Cranfield School of Management şăi University of Oxford's Said Business School Pitman Training este recunoscut ca fiind una din cele 15 organizaţii de top în "Educaţia personalului de conducere, Formare Profesională şi Dezvoltare".

Pentru mai multe informaţii legate de cursurile Pitman Training în România Click Aici.

Chartered Management Institute (CMI) UK

In colaborare cu partenerii săi din Marea Britanie, BPTC oferă în exclusivitate cursuri de formare profesională şi calificări acreditate de către "Chartered Management Institute". Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să consultaţi linkurile de mai jos:

Despre Calificările CMI
Valoarea Calificărilor în Management şi Leadership – Iulie 2012


Furnizorii de formare profesională BPTC sunt onoraţi ca British Superbrands®

Organizația mondială Superbrands acordă distincții produselor și serviciilor care "au stabilit cea mai bună reputație în domeniul lor" și care oferă aœclienţilor săi avantaje emoționale și/sau tangibile semnificative față de concurență și pe care clienții doresc să le recunoască. Jurizarea și nominalizarea brandurilor se bazează pe cei trei piloni "Calitate, Fiabilitate și Distincţie". Citeşte mai mult..

Click aici pentru întreaga listă British Superbrands

Sunt deja prieten