Studiază la BPTC

BPTC oferă diferite tipuri de calificări, de la diplome entry-level şi certificate, până la diplome britanice de calificare vocaţională şi profesională care oferă acces la învățământul superior.

Studiul în cadrul BPTC este conceput pentru dumneavoastră. Puteți alege cum și când să studiaţi la BPTC. Multe dintre cursurile noastre sunt concepute pe sistemul auto-didact, însemnând că dumneavoastră decideţi când şi cât timp veţi acorda studiului. Noi vă ajutăm să concepeţi un program care să vă permită frecventarea cursurilor la BPTC, in funcţie de programul şi stilul dumneavoastră de viaţă. Unele cursuri sunt de asemenea disponibile în module de învățare la distanță, dându-vă posibilitatea de a studia la domiciliu, locul dvs de muncă sau şcoală.

De asemenea, oferim o gamă largă de programe și cursuri, în special de recunoaştere profesională, precum şi numeroase seminarii şi oportunităţi de învăţare pe grupe şi echipe. Pentru o listă completă a cursurilor, vă rugăm să consultați Prospectus (care se generează automat) sau contactați unul dintre consilierii noştri de carieră şi programe pentru mai multe informaţii referitoare la cursurile care vi s-ar potrivi cel mai bine.

Sunt deja prieten