Cursuri de pregătire pentru adulţi.

Există multe motive pentru care din ce în ce mai mulţi oameni se reîntorc astăzi către studiu:

  • Unii oameni se întorc la locul de muncă după o pauză și trebuie să își actualizeze competențele vechi;
  • Unii oameni sunt angajaţi, dar trebuie să-și extindă abilitățile în vederea asumării de responsabilităţi diferite;
  • În timp ce alte persoane sunt în căutarea de noi competențe pentru a-şi schimba direcția profesională sau de carieră,
  • Iar alte persoane doresc pur şi simplu să urmeze un nou interes sau hobby, sau să reia studiul unei materii din acelaşi punt de unde au întrerupt cu ani în urmă din vremea şcolii/facultăţii.

BPTC are o istorie de succes în oferirea cursurilor de educație continuă pentru adulții din toate mediile, cu motivații și profiluri diferite, oferind o gamă largă de cursuri full-time si part-time pentru a se potrivi circumstanțelor individuale, de la abilități de secretariat și lingvistice și competență ICT pentru conducerea executivă strategică și programe de mentorat.

Cum e să studiezi la BPTC?

Cum mă înscriu la BPTC?

Servicii și asistență

Într-o lume bazată pe puterea creierului uman, avem menirea de a schimba definiția conceptului de educație și formare profesională. Suntem obişnuiţi cu metoda de supradozare educaţională până la vârsta de 25 de ani. Teoria spunea că această infuzie masivă de educație ar [fi suficientă] pentru următorii 40 de ani. Acest lucru însă nu ia în calcul faptul că educaţia nu înseamnă a umple capetele oamenilor cu fapte. Este un proces emoţional ce implică suflet. Este personal.
(Funky Business: Talent Makes Capital Dance)

Sunt deja prieten