Project management

Cursul de PROJECT MANAGEMENT oferă cunoştinţele esențiale necesare în dezvoltarea oricărui proiect de la definirea scopului şi a obiectivelor, identificarea sarcinilor şi a modului prin care obiectivele vor fi atinse până la cuantificarea resurselor necesare, stabilirea bugetelor şi termenelor de finalizare. În plus, în cadrul acestui curs, participanții se familiariza cu diferite tehnici de soluţionare a problemelor și de identificare a riscurilor, vitale pentru implementarea corectă a oricărui proiect. La final cursului, participanţii vor deprinde lucrul cu instrumentele specifice managementului de proiect şi îşi vor dezvolta capacitatea de planificare, control şi lucru în echipă.

Temele cursului

Temele sunt în concordanţă cu cele mai imporante tehnici din PMBOK şi reprezintă baza pentru obţinerea ulterioară a certificării PMP (Project Management Professional).

Cine predă cursul

Ștefan Bădescu este trainer certificat PMP, cu experienţă în proiecte de M&A din sectorul energetic, retail, real estate, dar şi în proiecte derulate cu fonduri europene. Ştefan a lucrat şi în instituţii europene.

Cui se adresează cursul

Datorită multiplelor tehnici şi concepte specifice mediului de business internațional, cursul se adresează celor care se pregătesc să ocupe poziții de management sau care au fost de curând avansați într-o astfel de poziție, indiferent de domeniul de activitate al companiei pentru care lucrează.

Durata cursului

Următoroarele cursuri se vor desfășura în perioadele 17 - 20 August 2016 și 16, 17, 23, 24 Septembrie 2016

Preț 930 de lei

Info@bptc.ro
(+40)213 174 764
0730 600 099
Persoană de contact: Ramona Loznianu

Vreau sa fiu contactat

Nume:

Email:

Telefon: